1.He is a doctor, so ().
	A.he does wife
	B.is his wife
	C.his wife is
答案:B
2.Have you got any books on Chinese painting? I want to borrow ().
	A.any
	B.every
	C.one
答案:C
3.Last Saturday I () an old English friend of mine.
	A.has met
	B.meets
	C.met
答案:C
4.In a few minutes, Mrs. Smith suddenly ____.
	A.overcame
	B.regained
	C.came to
	D.recovered
答案:C
5.The meeting () for five hours. No one knows when it will end.
	A.has lasted
	B.have lasted
	C.lasted
答案:A
6.Jack () a walk after supper when the weather was fine.
	A.used to take
	B.is used to take
	C.used to taking
答案:A
7.The boy’s hair stuck ____ straight with fright.
	A.to
	B.up
	C.up to
	D.on
答案:B
8.I’ve lived in Chongqing () twenty years.
	A.in
	B.for
	C.since
答案:B
9.Xiao Wang () a university student next year.
	A.is
	B.will be
	C.is being
答案:B
10.We () in the same house when we were students in Britain.
	A.used live
	B.used to living
	C.used to live
答案:C
11.We have ____ with the company for 10 tons of steel.
	A.contracted
	B.contacted
	C.constructed
	D.convinced
答案:A
12.-Have you visited Xi’an? -Yes, I () there many times.
	A.go
	B.have been
	C.went to
答案:B
13.His grandfather is very healthy. He () drinks () smokes.
	A.both, and
	B.neither, nor
	C.neither, or
答案:B
14.She was () the grandchildren again.
	A.looking for
	B.looking forward to
	C.looking around
答案:B
15.Mike offered to help and so () John.
	A.does
	B.is
	C.did
答案:C
16.Can you help me to clear () my desk?
	A.away
	B.out
	C.up
答案:C
17.Do you know the people () came here this morning?
	A.which
	B.who
	C.those
答案:B
18.Please proceed ____ what you were doing.
	A.to
	B.on
	C.with
	D.about
答案:C
19.____ the circumstances, he has done the job quite well.
	A.Considering
	B.Considered
	C.Being considering
	D.Being considered
答案:A
20.Have you () seen a tiger?
	A.over
	B.just
	C.ever
答案:C
21.He got his leg () while he was playing football with a group of friends.
	A.broken
	B.break
	C.breaking
答案:A
22.Let’s go to the Great Wall by bus, ()?
	A.don’t we
	B.shall we
	C.aren’t we
答案:B
23.Her mother told her not to () without telling her.
	A.leave off
	B.go on
	C.go off
答案:C
24.Be careful () what you are doing.
	A.with
	B.in
	C.of
答案:A
25.The police arrived quickly, () it was too late.
	A.but
	B.and
	C.so
答案:A
26.Once the decision ____, the most important thing to do is how to carry it out.
	A.has been made
	B.made
	C.been made
	D.having been made
答案:D
27.You’ll be here tomorrow, ()?
	A.will you
	B.won’t you
	C.aren’t you
答案:B
28.Money isn’t ().
	A.anything
	B.something
	C.everything
答案:C
29.She () jogging every morning.
	A.goes
	B.does
	C.plays
答案:A
30.Get up! Mary. Tom has () called you three times this morning.
	A.yet
	B.already
	C.never
答案:B
31.Did she () the meeting?
	A.take part for
	B.took part in
	C.take part in
答案:C
32.Send me an email () you arrive in Beijing.
	A.while
	B.when
	C.if
答案:B
33.A: Have you finished your homework? B: ().
	A.No, I didn’t
	B.No, I haven’t finished
	C.No, I haven’t
答案:C
34.Don’t let () in. The doctor is operating on the patient now.
	A.anyone
	B.someone
	C.nobody
答案:A
35.Mad with ____, he beat his son with a big stick.
	A.range
	B.rage
	C.rag
	D.rank
答案:B
36.____ a man coming, the thief ran away.
	A.At sight
	B.In sight
	C.At the sight of
	D.In sight of
答案:C
37.We won’t have the rehearsal if it () tomorrow.
	A.rained
	B.rains
	C.will rain
答案:B
38.He is going to apply () a job in the bank.
	A.in
	B.at
	C.for
答案:C
39.Mary spent the whole afternoon looking () the shops.
	A.for
	B.round
	C.up
答案:B
40.Shall we () a time for our next meeting?
	A.make
	B.decide
	C.fix
答案:C
41.Because of the illness, she () in bed for a few months.
	A.was keeping
	B.kept
	C.was kept
答案:C
42.The day after tomorrow () my birthday.
	A.shall be
	B.will be
	C.is going to be
答案:B
43.That’s a () excellent idea.
	A.very
	B.really
	C.too
答案:B
44.____ this problem, I will tackle with it later.
	A.At
	B.Concerned
	C.With
	D.As to
答案:D
45.The medicine can make people ____ fever.
	A.immune with
	B.immune to
	C.motionless
	D.inactive to
答案:B
46.It is reported that two cars ____ into each other this morning on the highway, killing both drivers and two passengers.
	A.smashed
	B.cracked
	C.pressed
	D.crashed
答案:D
47.Three books are interesting, but the rest () not very good.
	A.are
	B.is
	C.be
答案:A
48.() is ready now for the party.
	A.Everything
	B.something
	C.Anything
答案:A
49.Vegetables are good () you.
	A.with
	B.for
	C.in
答案:B
50.Each ticket ____ only one person to the exhibition.
	A.enters
	B.posts
	C.admits
	D.persuades
	答案:C
	 
	